Anunturi Google
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
Poll


Ce joci mai mult?Cs:source

Cs:Condition Zero

Counter Strike 1.6

Cs:GOPosted by Bot1
Votes: 6448
Previous polls

Tutoriale Cs
Comenzi Counter Strike
Lista servere cs
Cs Gaming Gear Review
Siteuri Partenere

Counter Strike Army Community


Va pune la dispozitie o gama larga de tutoriale cs free pentru servere cat si pentru client-side (cl). In sectiunea download gasiti utilitare pentru counter strike, skinuri pentru steam, modele pentru 1.6 (player skins), configuri si ultimile versiuni de Graphical User Interface (Sk, CPL, WCG, PGL Gui).

Cauti un server pe care sa te joci fara sa fi deranjat de jucatorii care folosesc cheat-uri, wall, aim sau alte exploit-uri, servere corect configurate si gazduite intr-un mediu propice, atunci uita-te peste lista noastra recomandata cu servere cs pe care merita intra-adevar sa joci.
Adresa serverului nostru de war: cs.csarmy.com

Cum blochezi steam sa iti citeasca istoricul web
Valve devine o companie din ce in ce mai intruziva, mai nou iti citeste cache-ul dns, il cripteaza in format md5 si il trimite spre stocare catre serverele vac.

Ca sa iti faci o idee despre ce inseamna asta, simpla rulare a comenzii ipconfig /displaydns in command prompt iti listeaza tot cache-ul dns.

Pe scurt, valve are access la tot istoricul tau web.

Acum te intrebi daca poti sa le blochezi accesul la cache, se poate.

Solutie -> In start la campul search scrie: services.msc apasa enter; cauta "DNS CLIENT" da click dreapta - selecteaza proprietati, la "Startup type" selecteaza modul "Disabled", Service Status - dai stop si aplici setarile cu apply si ok.
Posted by Giovanni on Thursday 20 February 2014 - 09:09:16 |
Counter Strike Global Offensive
Vesti bune pentru toti fanii jocurilor FPS online, valve anunta o noua versiune numita "Counter Strike Global Offensive" care v-a extinde gameplay-ul cu care ne-am obisnuit pana in prezent de cand a fost lansata prima versiune in urma cu 12 ani.


CS:GO are la baza acelasi sistem ca si clasicul counter strike dar v-a venii cu o serie de imbunatatiri precum harti noi, caractere, modele (skinuri) noi dar si un sistem de matchmaking incorporat.

Printre zvonuri se enumara:

» Are la baza source engine cu anumite modificari
» Este axat pentru jocul 5 la 5
» Statistici individuale dar si pentru echipa
» Arme noi si grenade noi
» Dust si Aztec au fost reeditate complet


"Counter Strike a surprins industria gamingului odata cu aparitia primului MOD care la scurt timp a devenit cel mai jucat joc pc pe internet odata cu lansarea din vara anului 1999 luna august" declara vicepresedintele departamentului de marketing al companiei, Doug Lombardi.

In ultimii 12 ani, counter strike a continuat sa se mentina printre primele jocuri cu cel mai mare numar de jucatori online din toata lumea si detine locul fruntas ca numar de competitii internationale, franciza s-a vandut in peste 25 de milioane de exemplare pe tot globul.

Counter Strike Global Offensive promite sa nu dezamageasca seria de succese pe care titlurile anterioare le-au avut. Valve este sprijinta in dezvoltarea jocului de catre binecunoscuta companie din Seattle - Hidden Path Entertainment care in ultimul timp a venit cu update-uri noi pentru cs:source.

Hidden Path Entertainment este o companie independenta infiintata pentru dezvoltarea jocurilor video pentru proiecte deja lansate sau alte generatii de jocuri video pe pc sau alte platforme.

Counter Strike: Global Offensive este programat pentru lansare in prima parte a anului 2012, alte detalii oficiale precum si prezentarea jocului vor fi anuntate in cadrul celei mai cool conventii de gaming - PAX Prime dar si in Marea Britanie la cel mai mare event dedicat jocurilor video din tara galilor - Eurogame Expo.


Posted by Giovanni on Sunday 14 August 2011 - 02:13:17 |
Starcraft 2

Starcraft, jocul care a mancat mult timp din viata unor oameni. Cei care il jucau asteptau cu nerabdare o continuare, aceasta numindu-se cum era de asteptat, Starcraft 2. Povestea din acest joc va avea loc la patru ani dupa storyline-ul din Stracraft Brood War, asa ca lupta epica dintre Protos, Terran si Zerg continua.

In lupta lor pentru suprematie si dominare, cele trei rase vor fi ajutate de niste caractere principale: teranii il vor avea pe ofiterul Jim Raynor, teranul infestat Kerrigan ii va ajuta pe zergi, iar protosii vor fi condusi de catre Zeratul. Povestea jocului o sa fie impartita in trei jocuri separate, fiecare joc concentrandu-se pe o rasa. Primul care v-a aparea o sa fie “StarCraft 2: Wings of Liberty”, urmatoarele doua jocuri purtantd numele de “StarCraft 2: Heart of the Swarm” si “StarCraft 2: Legacy of the Void”. Starcraft 2:Wings of Liberty va fi lansat pe 27 iulie 2010, la un pret de aproximativ 200RON, cat despre celelalte doua episoade, nu se stie inca o data de lansare.


[ Read the rest ... ]

Posted by Giovanni on Wednesday 26 May 2010 - 05:40:52 |
Valve reactualizeaza Counter Strike Source
Pe steampowered a aparut o informatie conform careia compania dezvoltatoare impreuna cu Hidden Path Studios lucreaza la imbunatatirea jocului Counter-Strike Source, desii a fost lansat un program de pretestare acesta nu este destinat publicului larg, varianta beta va fi testata doar de un numar limitat de persoane.

Odata cu incheierea perioadei de pretestare actualizarea jocului se va face automat prin intermediul platformei steam, updateul va fi disponibil gratuit pentru toti cei care detin o licienta de counter strike source.

Features set to be implemented:

» 144 achievements added
» New lifetime player stats and summary screens
» New match player stats and summary screens
» New end of round display with MVP and interesting fact about a player
» Updated scoreboard with new icons, visual style, MVP stars, and avatar pictures
» New cinematic death camera
» New domination and revenge system
» Added avatar icons to voice chat, scoreboard, and end of round display
» Incorporated many source engine updates
Stirea vine ca o bomba dupa anuntarea jocului portal 2, marea majoritate a fanilor counter strike se asteptau la un joc dezvoltat de la zero si nu la o reactualizare.

Posted by Giovanni on Monday 17 May 2010 - 03:09:07 |
Go to page       >>  
Latest Cstrike discussions on Forum
  Thread Poster Views Replies Lastpost
No New Posts Probleme in joc cu fps-urile (Counter Strike) Zack.ArY! 7993 2 Zack.ArY!
Sun Feb 13 2011, 02:15pm 
Closed Thread Cerere DNS (Cereri dns) Barda 6426 1 Giovanni
Wed Dec 15 2010, 01:30pm 
Sticky Thread Counter Strike 1.6 download (Counter Strike) Giovanni 8368 0 -
 
No New Posts New cs:source version (Counter Strike Help) Gigs 11264 7 Giovanni
Wed Jun 23 2010, 07:25pm 
No New Posts Modern Warfare 2 free (Altele) Giovanni 7202 0 -
 
No New Posts merita 13 milioane volanul asta? (Altele) cleopatra 8700 3 Giovanni
Tue Mar 30 2010, 07:53pm 
No New Posts Problema cu tinta! (Counter Strike) Raku 10956 5 BurnUp
Thu Sep 02 2010, 10:03am 
Sticky Thread Oferim subdomeniu pentru serverul tau de jocuri (Cereri dns) Giovanni 5690 0 -
 
Threads: 95 | Replies: 222 | Views: 578484
News Categories
Copyright ©2006 - 2020 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.