Anunturi Google
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
Poll


Ce joci mai mult?Cs:source

Cs:Condition Zero

Counter Strike 1.6

Cs:GOPosted by Bot1
Votes: 6447
Previous polls

Tutoriale Cs
Comenzi Counter Strike
Lista servere cs
Cs Gaming Gear Review
Siteuri Partenere
Starcraft 2

Starcraft, jocul care a mancat mult timp din viata unor oameni. Cei care il jucau asteptau cu nerabdare o continuare, aceasta numindu-se cum era de asteptat, Starcraft 2. Povestea din acest joc va avea loc la patru ani dupa storyline-ul din Stracraft Brood War, asa ca lupta epica dintre Protos, Terran si Zerg continua.

In lupta lor pentru suprematie si dominare, cele trei rase vor fi ajutate de niste caractere principale: teranii il vor avea pe ofiterul Jim Raynor, teranul infestat Kerrigan ii va ajuta pe zergi, iar protosii vor fi condusi de catre Zeratul. Povestea jocului o sa fie impartita in trei jocuri separate, fiecare joc concentrandu-se pe o rasa. Primul care v-a aparea o sa fie “StarCraft 2: Wings of Liberty”, urmatoarele doua jocuri purtantd numele de “StarCraft 2: Heart of the Swarm” si “StarCraft 2: Legacy of the Void”. Starcraft 2:Wings of Liberty va fi lansat pe 27 iulie 2010, la un pret de aproximativ 200RON, cat despre celelalte doua episoade, nu se stie inca o data de lansare.
Dupa ce au tinut in suspans comunitatea de gaming cei de la Blizzard au lansat versiunea beta a lui Starcraft 2. Aceasta versiune de pretestare a jocului a vrut sa-i initieze pe cei care nu prea stiau ce este Starcraft, iar cei cu “doctorat” in Starcraft au fost cuprinsi de o stare feerica, ei avand ocazia sa vada cum este mult asteptatul Starcraft 2. O alta utilitate a versiunii beta a fost aceea de a-i ajuta pe cei de la Blizzard sa rezolve unele probleme cu jocul si de a mai echilibra cele trei rase. Acest lucru s-a vazut, Blizzard lansand o serie de patch-uri care au rezolvat unele probleme ale jocului.

Ca si gameplay, Starcraft 2 va avea un AI cu patru nivele de dificultate: Easy, Moderate, Hard si Insane, modul Insane este mai special, AI-ul avand posibilitatea de a trisa.
Jocul se va axa mai mult pe multiplayer, Battle.net a fost imbunatatit. El dispune de ierarhizarea jucatorilor in functie skillul de joc. In joc pot fi maxim opt jucatori, dar Blizzard vrea sa mareasca acest numar de jucatori la 12.
Jucatorul nu o sa mai inceapa cu 4 lucratoare, ci va avea 6, resursele din joc vor fi aceleasi, minerals si vespine gas, doar ca data aceasta vor aparea si gold minerals care aduc un mic bonus. Populatia maxima in joc a ramas tot de 200, numarul unitatilor de pe harta putand ajungand la cote destul de impresionante.

In privinta unitatilor ele au suferit niste modificari estetice, iar datorita unui nou story, unele unitati au fost inlocuite, iar puterile unora dintre ele au fost modificate. In Starcraft 2 vom putea selecta cate unitati vrem, un vom mai fi limitati la doar 12. Unitatile nu sunt singurele care au suferit modificari, cladirile au fost modificate si ele, iar unele cladiri dispun de doua tipuri de add-on, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.
In privinta graficii, cei de la Blizzard au creat un engine 3D, care dispune de physics, acest lucru ajutand la realismul jocului. Nivelul de detaliu din joc poate fi setat de la Low la Ultra, Blizzard gandindu-se si la cei oropsiti cu sisteme low-end. In momentul cand setam grafica pe Ultra, procesorul si placa video sunt puse serios la treaba, asa ca daca tineti neaparat sa-l jucati pe Ultra, unii din voi vor apela la “porcusor” pentru un upgrade.

In concluzie, Starcraft 2 nu s-a abatut prea mult de la jocul initial, el pastreaza acel feeling de vechi, avem aceleasi trei rase care se vor lupta pentru suprematie, gameplayul a ramas acelasi, diferenta fiind facuta de noile unitati si abilitati.
Posted by Giovanni on Wednesday 26 May 2010 - 05:40:52 |
Copyright ©2006 - 2020 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.