Anunturi Google
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
Poll


Ce joci mai mult?Cs:source

Cs:Condition Zero

Counter Strike 1.6

Cs:GOPosted by Bot1
Votes: 6447
Previous polls

Tutoriale Cs
Comenzi Counter Strike
Lista servere cs
Cs Gaming Gear Review
Siteuri Partenere
Counter Strike Global Offensive
Vesti bune pentru toti fanii jocurilor FPS online, valve anunta o noua versiune numita "Counter Strike Global Offensive" care v-a extinde gameplay-ul cu care ne-am obisnuit pana in prezent de cand a fost lansata prima versiune in urma cu 12 ani.


CS:GO are la baza acelasi sistem ca si clasicul counter strike dar v-a venii cu o serie de imbunatatiri precum harti noi, caractere, modele (skinuri) noi dar si un sistem de matchmaking incorporat.

Printre zvonuri se enumara:

» Are la baza source engine cu anumite modificari
» Este axat pentru jocul 5 la 5
» Statistici individuale dar si pentru echipa
» Arme noi si grenade noi
» Dust si Aztec au fost reeditate complet


"Counter Strike a surprins industria gamingului odata cu aparitia primului MOD care la scurt timp a devenit cel mai jucat joc pc pe internet odata cu lansarea din vara anului 1999 luna august" declara vicepresedintele departamentului de marketing al companiei, Doug Lombardi.

In ultimii 12 ani, counter strike a continuat sa se mentina printre primele jocuri cu cel mai mare numar de jucatori online din toata lumea si detine locul fruntas ca numar de competitii internationale, franciza s-a vandut in peste 25 de milioane de exemplare pe tot globul.

Counter Strike Global Offensive promite sa nu dezamageasca seria de succese pe care titlurile anterioare le-au avut. Valve este sprijinta in dezvoltarea jocului de catre binecunoscuta companie din Seattle - Hidden Path Entertainment care in ultimul timp a venit cu update-uri noi pentru cs:source.

Hidden Path Entertainment este o companie independenta infiintata pentru dezvoltarea jocurilor video pentru proiecte deja lansate sau alte generatii de jocuri video pe pc sau alte platforme.

Counter Strike: Global Offensive este programat pentru lansare in prima parte a anului 2012, alte detalii oficiale precum si prezentarea jocului vor fi anuntate in cadrul celei mai cool conventii de gaming - PAX Prime dar si in Marea Britanie la cel mai mare event dedicat jocurilor video din tara galilor - Eurogame Expo.


Posted by Giovanni on Sunday 14 August 2011 - 02:13:17 |
Copyright ©2006 - 2020 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.