Anunturi Google
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
Poll


Ce joci mai mult?Cs:source

Cs:Condition Zero

Counter Strike 1.6

Cs:GOPosted by Bot1
Votes: 6447
Previous polls

Tutoriale Cs
Comenzi Counter Strike
Lista servere cs
Cs Gaming Gear Review
Siteuri Partenere
Review Sennheiser HD 215
Giovanni, Saturday 28 June 2014 - 03:12:21

Vroiam sa imi cumpar niste casti noi pentru ca la cele vechi s-a defectat cablul care face legatura intre difuzor si restul..., cum nu sunt electronist le-am bagat in cosul de gunoi si am cautat niste casti pe net ceva care sa ma incante la ascultat muzica si din cand in cand un counter strike. La inceput oscilam intre Sennheiser HD 200 si 215, pe parcurs dupa ce m-am documentat mai mult, sunand la un distribuitor autorizat Sennheiser in Romania (firma "Video' S srl"), m-am interesat cam care ar fi diferentele intre cele doua modele, acesta spunand din ce am retinut ca modelul HD 200 ar fi dintr-o serie mai veche si ca ar fi mai indicate Sennheiser HD 215.

Dupa mai multe intrebari adresate de mine, m-am hotarat intr-un final si urmand sfatul reprezentantului am ales modelul indicat de acesta respectiv HD 215, am completat forumularul de comanda al produselor si cam intr-o ora m-a sunat o tipa de la ei ca sa confirm comanda si sa imi spuna mai detaliat cat ma costa si cand o sa am produsul livrat. Asta se intampla ieri (vineri 12.01.08), comanda am dat-o pe la ora 14 si ei m-au sunat pe la 15:30. In final, astazi pe la 12 dimineata m-a sunat un reprezentat de la Fan Curier sa ma anunte ca o sa vina sa imi aduca coletul.

Impresia pe care mi-le au lasat castile a fost buna, pot sa zic ca isi merita bani. La volumul maxim nu am observat nici un fel de distorsionare, pot sa zic ca reda cu o fidelitate foarte buna mediile si inaltele. Au o atenuare a sunetului ambiental foarte buna, cu ele pe urechii si ascultand muzica nu am putut auzii clar ce vorbeau doua persoane de langa mine. Castile imi acopera complet urechiile, sunt de tip inchis, au o chesitie "misto", casca dreapta se poate ridica/rota de pe ureche in sus.
Cablul lor este de 3 metrii sub forma de spirala si se afla pe partea stanga, pe langa casti in pachet se mai gaseste si un saculet pentru transportarea si pastrarea lor, garantia de la producator este de 2 ani.Specificatii tehnice:

Cuplare cu urechea este circumaural
Frecventa de raspuns 12 - 22,000 Hz
Presiunea acustica maxima - 112 dB
Distorsiuni THD - sub 0.2 %
32 ohmi - Independenta nominala
Lungimea cablului - 3 metrii
Conector - 3.5 mm stereo jack respectiv adaptor de 6.3 mm
Greutatea castilor fara cablu este de 280 g - aproape ca nici nu le simti.
Copyright ©2006 - 2020 csarmy.com. All rights reserved. Site gazduit de Hosteus.